Værd at se og besøge.

I 2021 åbnede en særudstilling på Avlsgården 

"Livø - mere end en anstalt - 1961-2011" 

Den fokuserer i tekst og billeder og små anekdoter på tiden efter anstaltens ophør og de næste 50 år frem. En nutidig historie, som mange (ældre) vil kunne huske. 

Der har også været en udstilling på Vesthimmerlands Museum om Livøanstalten fra 1911 - 1961. Den er blandt andet blevet til på grundlag af hidtil ukendt arkivmateriale, som har ligget på et loft på stuehuset siden anstalten lukkede. Der er nu ved at blive skrevet en bog om Livøanstalten, som forventes at udkomme til februar 2023. 

Vi kan også anbefale, at besøge Kornets Hus syd for Hjørring. Et spændende formidlingshus med udstillinger, workshops og café. Kornets Hus ligger nabo til vores samarbejdspartner, Aurion. 

Vi ses på Livø.

Seneste kommentarer

01.08 | 17:57

Hej Kurt. Økologisk og regenerativt landbrug er to sider af samme sag, hvor vi i begge tilfælde ønsker at øge jordens frugtbarhed og i det regenerative forstyrre livet under jorden så lidt som muligt.

30.07 | 15:07

Mange ved hvad økologi er, men er landbruget på Livø egentlig ikke i højere grad regenerativ? Der er jo forskel på strategien I dyrkningsmetoden.

27.05 | 13:52

Hej Gudrun.
Nej, vi sælger ikke spelt og emmer direkte fra gården, da det skal afskalles inden det kan males til mel. Det sker hos Aurion, hvor du kan købe mel og kerner i deres webshop.

27.05 | 13:38

Hej.
Sælger I mon spelt og emmer direkte fra gården? JEg tænker i 5 eller evt. 10 kg sække?

Del siden