Velkommen til Livø Avlsgård

Hej.
Her er du velkommen til at komme med ris eller ros til dit besøg på Livø Avlsgaard. Og stille spørgsmål til Bente og Karsten vedr. driften.

Email 27-07-2020

Johannes Guldager

Hej Karsten og Bente. Efter et kort besøg på Livø i sidste er min længsel efter øens livgivende energi bare vokset. Det var godt at gense øen og Jeres gård og frodige marker. Det er ved at gå op for mig, hvor vigtigt det er for alle med et økologisk landbrug.
Jeg har set mange videoer om emnet det sidste stykke tid og har lyst til at dele en af dem med Jer. Måske ved I det hele i forvejen, men så kan I bare springe over. Her en kopi af adressen: https://www.youtube.com/watch?v=uUmIdq0D6-A . Dejligt at høre at I
kan fortsætte Jeres driften af landbruget på Livø. De bedste hilsner og på gensyn, Johannes Guldager

Email Hjemmeside 12-09-2019

Anders Sortkjær

Hvilken smuk gård, opvoksede selv på en stor avlsgård så bliver helt glad indeni over at se billederne og læse om det, fin hjemmeside :)

Seneste kommentarer

01.08 | 17:57

Hej Kurt. Økologisk og regenerativt landbrug er to sider af samme sag, hvor vi i begge tilfælde ønsker at øge jordens frugtbarhed og i det regenerative forstyrre livet under jorden så lidt som muligt.

30.07 | 15:07

Mange ved hvad økologi er, men er landbruget på Livø egentlig ikke i højere grad regenerativ? Der er jo forskel på strategien I dyrkningsmetoden.

27.05 | 13:52

Hej Gudrun.
Nej, vi sælger ikke spelt og emmer direkte fra gården, da det skal afskalles inden det kan males til mel. Det sker hos Aurion, hvor du kan købe mel og kerner i deres webshop.

27.05 | 13:38

Hej.
Sælger I mon spelt og emmer direkte fra gården? JEg tænker i 5 eller evt. 10 kg sække?

Del siden